Running Backs. Nuff said.

Share this:

Tällä kaudella juostaan pallo kainalossa mahan alus jalkoja täynnä

Keskushyökkääjä ottaa pallon pelinrakentajalta ja juoksee linjamiesten hänelle tekemästä reiästä, joka voi tavalliselle tallaajalle tuntua kapealta ihan ilman varusteitakin. Nämä kaverit ottavat hommansa  haasteena ja runnovat läpi ja vievät palloa eteenpäin, jotta joukkue saisi tarvittavia jaardeja eteenpäin.

RB:t (Running Back eli keskushyökkääjä)

Teppo Pasio (numerolla 36) on kerännyt pelikokemusta jo 5 vuoden ajan, hän aloitti lajin 2000 luvun taitteessa Turku Trojansin A-junioreissa. Jokusen vuoden hän harrasti myös Piikkiö/Lieto Oakmenissa, minkä jälkeen seurasi pitkä tauko… mutta nyt kehissä mukana täysillä. Hän on pelannut sekä keskushyökkääjän että tukimiehen paikkaa. Suurimmaksi vahvuudeksekseen hän kokee tiukan harjoittelumotivaation mutta myös iän mukanaan tuoman viisauden. Hänelle amerikkalaisen jalkapallon pelaaminen on ehdottomasti Rakkaudesta Lajiin!

Ari Silvennoinen (numerolla 24) on pelannut 4 vuoden ajan mm. Raisio Oakmeneissa, Sun City Hangossa ja TUAS Tornadoeseissa ja hän on kokeillut keskushyökkääjän paikan lisäksi takapuolustajan ja ulomman laitahyökkääjän pelipaikkoja. Vahvuutenaan pelikentälle hän tuo kunnianhimon. Lajin parissa hän viihtyy, koska hän on siinä vaan niin p**un hyvä.

Kristian Kari (numerolla 26) on ns. new kid on the block eli aloittelija, hän tutustui lajiin syksyllä 2017 TUAS Tornadoesin riveissä. Vaikka kokemusta ei vielä paljoa olekaan, hän kokee vahvuuksiensa silti auttavan häntä kehittymään. Näitä vahvuuksia ovat motivoituneisuus, kilpailuhenkisyys ja se, että hänellä pysyy pää kylmänä tiukassakin paikassa. Lajissa kiinnostaa se, että hänestä kontakti on hauskaa ja jefussa joukkuehenki on todella hyvä.

Andreas Lindo (numerolla 28) on sokerina pohjalla 8 vuoden kokemuksellaan. Hän on Porvoo Butchersin kasvatti, jossa 5v aikana junioreista kerääntyi 7 SM-kultaa, jonka jälkeen hän pelasi 2 kautta Butchersin vaahteraliigajoukkueessa. Nykyisin pelaajavalmentaja Tuas Tornadoesissa ja apuvalmentajana West Coast Phoenixissä. Pelipaikkojakin hän on kokeillut useampia; ulompaa laitahyökkääjää, keskushyökkääjää, pelinrakentajaa, takakenttäpuolustajaa, tukimiestä ja puolustuksen linjaa. Vahvuuksikseen hän kokee pallon kantamisen nopeuden muutoksineen, koordinaation, räjähtävyyden ja tottakai peliälyn. Lajissa parasta on sen hauskuus, intensiivisyys, energia ja joukkueen yhteishenki. Hän on mukana ”Rakkaudesta lajiin”.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *