Aurinko kuumensi tunteita Ruskon kentällä

Share this:

 

 

Aurinko porotti täydeltä terältä, kun kapteenit Matti Partanen, Kalle Saksi, Mikko Saksi ja Andreas Lindo kävivät kolikonheitossa aloittamassa pelin. Samainen aurinko teki tepposet kolmelle pelaajalle ja kuumensi tunteita ulosajoihin saakka. Onneksi kentällä nähtiin myös onnistumisia.

Rovaniemi Nordmen aloitti pelinsä hyvin vahvasti, pistetili aukesi heti alkuunsa. Perään kotijoukkue tekikin aivan loistavan 70 jaardin palautuksen Andreas Lindon toimesta mutta valitettavasti heti perään vastustaja nappasi heittopelistä intterin ja pääsi hyökkäämään ja tekemään lisää pisteitä. Ensimmäinen neljännes päätyi tilanteeseen 0-14.

Toisenkin erän Nordmen aloitti hyvin vahvasti, mikä näkyi heti tulostaululla. Siihen perään Mayhemin omassa hyökkäysvuorossa kärsittiin ensimmäinen ulosheitto Kalle Saksen päätyessä suihkukomennukselle. Vastustaja teki vielä pari pistettä lisää ja puoliajalle mentiin 0-34 tilanteessa.

Puoliajan jälkeen kentälle marssikin sitten jo hieman terästäytyneempi kotijoukkue. Heti alkuun Marko Virtanen onnistui pallonryöstössä ja antoi uutta energiaa hyökkäykselle. Andreas Lindo kiittikin tästä juoksemalla hienosti kuparisen rikki. Vastustaja valitettavasti onnistui heti perään omassa tekemisessään ja tämän jälkeen valitettavasti myös koettiin Mayhemin kannalta epäonnisesti toinen ulosajo Jani Nurmen siirtyessä seuraamaan peliä katsomon puolelta.

Kotijoukkue oli kuitenkin nyt jo saanut tuulta purjeisiinsa ja puolustuksessa saatiin peräkkäin kaksi hienoa onnistumista, kun ensin syötönkatkon nappasi Matti Partanen ja perään toisen samanlaisen nappasi Onni Kuokkanen. Valitettavasti Onnin syötönkatkon kohdalla koettiin myös se kolmas ulosajo, Aaro Turjaksen joutuessa suihkuun viilentämään tunteitaan. Tunteiden kiehuessa Mayhemin riveissä, vastustaja käytti tilaisuutensa hyväksi ja teki jälleen lisää pisteitä ja kolmas neljännes päättyi numeroihin 6-46.

Viimeisellä neljänneksellä nähtiin jälleen hienoja kotijoukkueen onnistumisia, kun heti alussa Samuli Alppiranta palautti upeasti aloituspotkun pohjiin ja suorituksen kruunasi lisäpistein Nicolas Riquelme. Onnistumisia nähtiin myös puolustuksessa, kun Anssi Hannelin onnistui upeasti säkittämään vastustajan pelinrakentajan Rafael Pinedan. Peli päättyi kotijoukkueen harmiksi lopputulokseen 13-46.

 

Seuraava peli pelataankin sitten Sipoossa Bulldogsia vastaan. Sitä kohden uusin askelmerkein ja jäitä hatussa!

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *