Komeat ja nopeat

Share this:

Mayhemin takakenttä pitää isot pelit kurissa – puolustuksen viimeinen lukko

Takakentän puolustajien tehtävä on huolehtia siitä, ettei vastustajan hyökkääjät saa ns. isoja pelejä. Näitä pelejä voi olla laitahyökkääjille heitetyt pitkät heitot tai keskushyökkääjän juoksu pitkä eteneminen, jos hän on päässyt karkaamaan puolustuksen linjan raoista ja tukimiesten ohi. Takakenttä huolehtii, että heidän eteensä peli viimeistään pysähtyy. Näillä kavereilla jalkojen on oltava vikkeliä ja taklaamisen tahto kova.

CB (Cornerback, kulmapuolustaja)

Ari-Pekka Alaluusua (numerolla 88) on pelannut lajia nyt 3 vuotta Rusko Mayhemissa niin III- kuin IV- divisioonassa. Sen lisäksi hän on kartuttanut kokemusta korkeakoulusarjassa TUAS Tornadoesin paidassa. Hän on tähän mennessä kokeillut vain kulmapuolustajan paikkaa. Vahvuutenaan hän näkee nopeutensa ja sen, että hän pysyy rauhallisena eikä helpolla hermostu. Lajissa hän viihtyy, koska tykkää ulkoilusta ja raittiista ilmasta 😉 .

Juha Jokinen (numerolla 25) on päässyt hakemaa tuntumaa lajiin nyt 2 vuoden ajan ja pääsee pelaamaan kulmapuolustajan paikalla. Juha on joukkueen suurin pukukoppi-pelaaja ja luo hyvää joukkuehenkeä myös kentällä. Juhalla on taustaa koripallosta, mikä tuo pallovarmuttaa hänen peliinsä.

Aaro Turjas (numerolla 2) on harrastanut lajia nyt 4 vuoden  ajan. Hän on aiemmin pelannut Trojansissa ja myös maajoukkueen paidassa Ruotsissa saakka. Hän on myös tuomaroinut vähän. Suurimpina vahvuuksinaan hän kokee motivaationsa, periksiantamattomuutensa ja voittamisen tahdon. Aaro on teknisesti erittäin taitava, eikä anna tuumaakaan ylimääräistä tilaa vastustajille. Lajissa hän on viihtynyt, koska laji on mielenkiintoinen ja joukkueessa on hyvä yhteishenki, johon kuuluu hauskanpito. Aaro pitää huolen myös siitä, että joukkueen vanhimmat pelaajat pysyvät swagin aallonharjalla 😉 .

Mark Ekiz (numerolla 30) tutuistui lajiin korkeakoulusarjassa TUAS Tornadoesin rosterissa.

S (Safety, takapuolustaja)

Pekko Aalto (numerolla 47) on harrastanut lajia 3 vuoden ajan ja pelannut niin laitahyökkääjän kuin keskushyökkääjän pelipaikoilla Rusko Mayhemissa. Lajitaustaa Pekolta löytyy, niin jalkapallosta, koripallosta, käsipallosta ja jääkiekosta. Vahvuuksinaan hän näkee kentällä ”hyvät vitsinsä” ja pelinlukutaidon. Monipuolinen pelaaja, joka tekee kaikkensa joukkueen eteen. Mayhemissa hän pelaa loistavan joukkuehengen vuoksi.

Onni Kuokkanen (numerolla 1) aloitti uransa 3-4 v sitten Trojansin junnuissa ja siirtyi nyt tänä vuonna Mayhemin riveihin. Hänen vahvuutensa ovat kovat taklaukset ja halu oppia koko ajan lisää.

Matti Partanen (numerolla 35) on takakentän konkaripelaaja 15 vuoden pelikokemuksellaan, johon kuuluu useita pelipaikkoja, kuten keskushyökkääjän, laitahyökkääjän paikat ja niin kulma- kuin takapuolustajan paikat. Joukkueitakin on kerääntynyt jo useampi: ACS/Rovaniemi Stars, Jyväskylä Jaguars, Lieto/Raisio Oakmen, Turku Trojans ja nyt viimeisimpänä Rusko Mayhem. Vahvuutena hänellä on luonnollisesti kokemus ja pelinlukutaito. Hän harrastaa lajia edelleen, koska hän vuodesta toiseen oppii pelistä lisää ja eihän hän sitä osaa lopettaakaan.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *