Runkosarjan viimeinen ottelu oli pisteiloittelua Mayhemille

Share this:

Trooppisen kosteassa sunnuntai päivässä, ukkonen jyrähteli taustalla kuin antaen tahtia Mayhemin jyristelylle kentällä. Vastassa oli Vantaalta saapunut TAFT ja Mayhem teki heti kättelyssä selväksi pelinkulun.

 

Ensimmäisen neljänneksen alkuun kotijoukkueen Janus Porali #30 potkaisi pallon liikkeelle TAFT:in palautettavaksi, mutta TAFT rähmäsi pallon ja kärppänä paikalla peittämässä oli kentällä tänä kesänä niin puolustuksen kuin hyökkäyksen linjassa töitä paiskinut Anssi Hannelin #56. Anssin tuoma pallonryöstö antoi myös hyökkäykselle oikein herkullisen aloituspaikan TAFT:in puolustuksen alueella. Juoksemalla tästä drivesta toikin pisteet kotiin Kristian Kari #26. Lisäpiste jäi potkusta tällä erää uupumaan, mutta eipä huolta. Seuraavalla hyökkäysvuorolla Kristian juoksi jälleen maalilinjan yli pallon kanssa ja tämän pelin hän myös kaunisteli lisäpistein. Neljännes kruunattiin vielä kolmannella maalisuorituksella Juuso Kososen #44 napattua pallo kauniisti ilmasta ja kuljettaen sen maaliviivan yli. Ari Silvennoinen #24 viimeisteli suorituksen lisäpisteillä. Ensimmäisen neljänneksen tulos 22-0.

Silvennoinen siivitti Mayhemin pistetilannetta myös toisella neljänneksellä, juoksemalla pallo kainalossaan niin maalin kuin myös lisäpisteet. Nämä onnistumiset takasivat sen, että puoliajalle lähdettiin tilanteessa 30-0.

Kolmannessa erässä myös TAFT pääsi potkimaan aloituspotkua ja komea potkuhan se olikin. Potkun nappasi lennosta Kosonen ja pamautti pallo kainalossa menemään loppuun asti. Upea pistesuoritus kickoffin palautuksesta maaliin. Kristian Kari kiitti Kososta hyvästä työstä viimeistelemällä potkunpalautuksen lisäpistein. Mark Ekiz #27 taasen näytti taitojaan puolustuksessa nappaamalla kauden toisen syötönkatkonsa. Silvennoinen oli kuitenkin vielä sitä mieltä, ettei yksi touchdown riitä ja päätti juosta seuraavalla downilla pallon taas maaliin. Tämän suorituksen kruunasi Juha-Petteri Lehtonen #50 lisäpistejuoksullaan. Kolmas neljännes päättyi lukemiin 46-0.

Toisella puolikkaalla oli otettu käyttöön ns. mercy rule, joten kellosta loppui kerta kaikkiaan aika viimeisellä nlejänneksellä. Näin ei sitten enempää pisteitä ehditty tekemään, ja lopputulokseksi jäi tuo samainen 46-0.

Koko pelin puolustus piti oman päätynsä puhtaana ja niin linja, tuki- kuin takamiehet ansaitsevat siis kiitoksen hyvästä työstä.

Runkosarja on nyt siis pelattu ja Rusko Mayhem siirtyy välieriin neljänneltä sijalta. 11.8 pelattavassa välierässä Mayhem matkustaa Susivoudin kentälle Rovanniemelle ja vastassa on Rovaniemi Nordmen. Tällä kertaa Nordmen saa vastaansa aivan erilaisen joukkueen kuin alku kaudesta. Hyökkäys on hioitunut yhteen ja puolustus harjaantunut teräksen kovaksi.

Kiitos kaikille kannustajille siitä, että runkosarjan kotipeleissä oli aina hyvä tunnelma!

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *