Rusko Mayhem nimesi uuden päävalmentajan

Share this:

Jani Nurmi on ns. late entry pelaajaa. Hän on aloittanut uransa vasta vanhemmalla iällä, mutta on kerennyt hakea kokemusta jopa maajoukkueesta.

Pelikokemus vuosina ja edustetut joukkueet

Aloitin pelaajaurani Turussa Trojanssin hyökkäyksen linjassa offencive tackle:n paikalla 2014. Samana vuonna maajoukkueessa pelasin samaa pelipaikkaa Ruotsi-Suomi maaottelussa. 2018 treenasin Hämeenlinnassa, mutta Huskysien luovuttua sarjasta Mayhem vaikutti mielenkiintoiselta joukkueelta, ja etäisyyskin oli mukavampi. Hyökkäyksen linjamiehet ottivat minut hyvin vastaan, ja sainkin vastuuta aloittavana pelaajana.

Valmentajakokemus

Minulla ei ole päävalmentajana kokemusta, mutta olen kuitenkin koutsannut hyökkäyksen linjaa jo viime kaudella. Olen ollut myös korkeakoulujoukkue TUAS Tornadoesin treeneissä valmennusapuna. Uskoisin päävalmentajan roolista kertyvän kokemusta matkan varrella. Motivaatiota minulla on kuitenkin paljon pestin hoitamiseen.

Teemme tiivistä yhteistyötä pelipaikkakohtaisten valmentajien sekä koordinaattoreiden kanssa. Käymme myös aktiivisesti läpi pelaajien henkilökohtaisia vahvuuksia ja kehityskohteita, joten joukkueen laaja-alaisen tuntemisen kautta on helppo kantaa päävalmentajan vastuuta.

Motiivit valmentamiseen, mikä siinä on parasta?

Tällä kaudella tullaan panostamaan nuorten pelaajien kehittämiseen sekä joukkuehengen kasvattamiseen ja ylläpitämiseen. Tänä vuonna Mayhem tulee olemaan vahvaan linjapelaamiseen ja sitä kautta juoksuun tukeutuva joukkue. Tulemme olemaan periksiantamattomia, ja voittamaan fyysisyydellä molemmin puolin palloa. Mentaliteetti on, että kaikilla on hauskaa ja sitä kautta voitetaan. Myös valmennus staff on piinkova ja kokenut.

Mikä pelipaikka on vahvin ja omin valmennettava?

Valmennan hyökkäyksen linjamiehiä. Olen itse pelannut kyseisellä paikalla ja minulla on heille eniten annettavaa.

Mitkä aiheet ovat kärjessä tämän vuoden valmennuksessa?

Tällä kaudella Mayhem on periksiantamaton ja erittäin fyysinen joukkue. Koko talvi ja kevät tehdään kovasti hommia, jotta kesällä joukkue on valmis kohtaamaan minkä tahansa vastustajan ja etenemään  ainoaan maaliinsa eli mestaruuteen.

Miten joukkuetta motivoidaan ja sitoutetaan tänä vuonna?

Motivaatio tekemiseen tulee joukkueen sisältä. Meillä on erittäin hieno porukka kasassa, missä yhdistyy nuoruuden into ja kokemuksen varma suorittaminen. Yhteishenki Mayhemissä on aina ollut erinomainen ja se auttaa ukkoja tulemaan treeneihin niinä pilvisinäkin päivinä.

Seura tarjoaa pelaajille plyometriset harjoitukset ammattivalmentajan ohjauksessa, lajiharjoitukset, ilmaisen kuntosalin ja treeniohjelmat. Siinä on vaikea olla sitoutumatta yhdessä tekemiseen.

Mitä muutoksia tulee ja mitä jatketaan/vahvistetaan?

Kaudella 2019 Mayhem on ennakkoluuloton ja old school footballia pelaava joukkue. Miehet ovat kehittyneet talven aikana jo hurjasti. Tulemme kevään mittaan nostamaan kehityskäyrää ja ylläpitämään jo valmiiksi hyvää perussuorittamista. Pari yllätystä pelaajistossa tulee myös olemaan.

Miten seurataan divisioonan ja lohkon muiden joukkueiden toimintaa ja miten siihen reagoidaan?

Scouttaamme joukkueet hyvin. Jokaisen pelipaikan tulee hoitaa oma tonttinsa ja sitä varten meillä on jokaiselle paikalle omat valmentajansa. Hyökkäyksessä pelaamme omaa peliä emmekä anna muiden joukkueiden vaikuttaa meihin.

Terveisiä katsojille?

Semmoiset terveiset, että Ruskolla ollaan aina pelattu viihdyttävää jenkkifutista. Lupaamme, että fyysisyydestä ei karsita tänäkään vuonna!

Block until the whistle!