Yleistä

Ruskon amerikkalainen jalkapalloseura ry, eli Rusko Mayhem, on Ruskolla toimiva liikuntaseura, joka kuuluu jäsenseurana Suomen amerikkalaisen jalkapallon liittoon.

Rusko Mayhem tarjoaa mahdollisuuden harrastaa uskottavaa ja laadukasta amerikkalaista jalkapalloa. Rusko Mayhem panostaa hyvin suunniteltuun ja tehokkaaseen harjoitteluun. Tavoitteena on ylläpitää ja kasvattaa pelaajien kuntoa ja edistää terveellistä elämäntapaa. Tarkoituksena on sovittaa opiskelu, työ ja muu vapaa-aika hyvässä suhteessa liikunnan harrastamiseen. Rusko Mayhemin perustana on rakkaus lajiin sekä usko yhdessä tekemiseen.

Seuran hallitus sitoutui aloittamaan toiminnan vuonna 2014 ja kehittämään toimintaa niin, että amerikkalainen jalkapallo tulee pysyvästi olemaan harrastusmahdollisuutena Ruskon kunnassa, sekä edustusjoukkueen osalta että junioritoiminnassa.

Seuran toimintaa ja taloutta suunnittelee sekä kehittää puheenjohtajan ja seuran sihteerin lisäksi kaikki seuran jäsenet tasavertaisesti. Seurassa toimii yli 90 harrastajaa ja vapaaehtoista toimijaa.