Seuran arvot ja toimintatavoitteet

Rusko Mayhem osallistui Suomen amerikkalaisen jalkapallon liiton alaiseen miesten kilpailutoimintaan keväällä 2015. Saavutuksena oli sarjan mestaruus. Rusko Mayhem tarjoaa kustannuksiltaan edullista harrastamis- ja kilpailutoimintaa, jotta kaikki eri lähtökohdista tulevat voivat osallistua amerikkalaisen jalkapallon harrastamiseen. Mayhem tarjoaa jännittävää ja viihdyttävää jalkapalloa sekä pelaajille että katsojille. Jokainen jäsen tai katsoja saa taatusti vastinetta käyttämälleen vapaa-ajalleen. Innovatiiviset toimet sekä kentällä että kentän ulkopuolella kuuluvat Mayhemin arvoihin. Toimintaan voi osallistua sosiaalisesta asemasta riippumatta ja etnisyyteen tai sukupuoleen katsomatta. Yleisö ja joukkue ovat yhtä isoa Mayhem-perhettä.

Rusko Mayhem vastustaa rasismia sen kaikissa muodoissa

Seura vastustaa rasismia kaikissa muodoissa sekä henkistä tai fyysistä kiusaamista. Pitkän tähtäimen tavoitteena on saada nuorena aloitettu harrastus jatkumaan myös aikuisiällä. Amerikkalaisen jalkapallon harrastamisessa huolehditaan pelaajien turvallisuudesta, terveydestä sekä urheilullisuudesta ja sen tuomasta hyvästä olosta. Lisäksi pyritään houkuttelemaan amerikkalaisen jalkapallon pariin aikuisia, jotka eivät ole aikaisemmin harrastaneet lajia tai tulevat toisen harrastuksen parista ja haluavat ylläpitää liikunnallista elämäntapaa.

Kannustamme seuratoimijoitamme kehittymään seuratyössä

Seuran toiminta perustuu yhteisöllisyyteen ja seuran sisältä löytyvien voimavarojen hyödyntämiseen. Seura tarjoaa kaikille monipuoliset mahdollisuudet kehittyä myös seuratoiminnan parissa osallistumalla ohjaaja- ja valmennustyöhön sekä tapahtumien ja kilpailujen järjestelyyn. Tavoitteena on varmistaa harrasteliikunnan ja kilpailutoiminnan jatkuvuus sekä laadukkuus.