Sunnuntain helteinen iltapäivä päättyi Mayhemin voittoon

Share this:

Sunnuntaina Vaasa Royal A’s saapui kentälle seuran puheenjohtajan ja pelaajavalmentajan, Seppo Evwarayen, vanavedessä. Rosteri oli ohut mutta taisteli sitäkin tiukemmin. Onneksi Mayhemin riveistä löytyi vierasjoukkueelle vastusta joka pelipaikalle ja kotijoukkue veikin voiton hikisen iltapäivän pelissä.

 

Ensimmäinen neljännes käynnistyi kotijoukkueen kannalta jähmeästi, mutta vieraat olivat hereillä ja saivat aikaiseksi maalin. Lisäpisteet jäivät kuitenkin saamatta ja neljännes saatettiin loppuun tilanteessa 0-6.

Toisella neljänneksellä Mayhemin pojat heräsivät töihin oikein toden teolla. Neljänneksellä nähtiin hienoja suorituksia niin hyökkäyksessä kuin puolustuksessa. Eemeli Saarijärvi #37 nappasi syötönkatkon ja Valtteri Suominen #59 esitteli taitojaan suorastaan oppikirjamateriaalia noudattavilla taklauksillaan. Hyökkäyksessä sen kauneimman suorituksen kotijoukkueelle juoksi kuitenkin Ari Silvennoinen #24, tasoittamalla pelin puoliajalle tilanteeseen 6-6.

Puoliajan jälkeen Mayhemin pelit alkoivat tuottaa kunnolla hedelmää, kun tuttu keskushyökkääjä Andreas Lindo #28 otti jälleen kerran mahanalusen jalkoja täyteen ja juoksi sieltä, täältä ja tuolta ja lopulta kahteen otteeseen maaliviivan yli. Kummatkin juoksu viimeisteli Nicolas Riquelme #4 lisäpistepotkuilla. Kolmannella neljänneksellä nähtiin myös syötönkatko, tällä kertaa Matti Partasen #35 toimesta. Lisäksi Suominen onnistui kauniisti pelinrakentajan säkityksessään. Edes Royal A’sin hyökkäyksen linjan all-star pelaaja, Seppo Evwarayen #71, ei auttanut siinä kohden, kun Suominen juoksi kohti Vaasan pelinrakentajaa. Kolmas kolmannes päättyi lukemiin 20-6.

Viimeisellä neljänneksellä ei nähty enempiä pistesuorituksia, mutta yrityksen puutetta ei ollut. Takakentällä saatiin moneen otteeseen todistaa Aaro Turjaksen #2 hienoja pelastavia otteita, kun Vaasa yritti heittopelejä, myös Mark Ekiz #27 oli ajantasalla omalla puolellaan. Peli päättyi lukemiin 20-6.

 

Näin kuumana päivänä juoksupelit varmasti verottivat pelaajia, mutta kyllä niillä tulosta aikaan vaan saatiin. Nyt joukkue siirtyy kahden viikon tauolle ennen seuraavaa peliä. 29.7. Mayhem isännöi kotiotteluaan Pansion kentällä Vantaan TAFT:ia vastaan, kickoff klo 15. Toivomme, että upeat katsojamme saapuvat myös silloin paikan päälle kannustamaan.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *