Tiukassa taistelussa Pyynikillä voittaja selvisi vasta hyökkäystaistelussa

Share this:

Pyynikin hornankattilaan ei tuulenvirettä juuri eksynyt, kun Pirkanmaa Patriots ja Tsuko Mayhem ottivat siellä yhteen lauantai aamupäivästä alkaen. Koko ottelu oli tiukkaa ja pallonmenetyksiä tapahtui puolin ja toisin kuin myös maaleja.

 

Ensimmäisellä neljänneksellä kumpikaa joukkueista ei saanut pistetiliään auki vaan kummankin joukkueen puolustus piti päätynsä puhtaana.

Toisella neljänneksellä Patriots aloitti pisteiden keräämisen ensimmäisenä ja lisäksi aloituspotkun perään palautuksessa Rusko rähmyäksestä pääsi hyvistä kenttäasemista jatkamaan hyökkäystään. Siitä ei vielä pisteitä mutta seuraavalla hyökkäysvuorollaan Rusko rähmäsi taas pallon, jonka Patriots nappasi ja vei sitten maaliin saakka ja kruunasi tämän vielä lisäpistein. Tälläistähän ei Rusko hyvällä niellyt vaan lähti myös nyt itse takomaan maaleja. Andreas Linko teki kahdella hyökkäysvuorolla maalit, jotka Nicolas Riquelme viimeisteli lisäpistepotkuin. Vastustaja teki myös maalin. Puoliajalle mention lukemissa 20-14.

Kolmannella nelhänneksellä vastustaja jälleen aloitti pisteiden teon mutta siihen vastasi tosi nopeasti Mayhemin Samuli Alppiranta. Kolmas neljännes ei nähnyt enempiä pistesuorituksia, joten tilanne 26-20.

Viimeinen neljännes olikin varsin tapahtumarikas. Patriotsin hyökkäys ei 4. Yrityksestä huolimatta saanut mitään aikaiseksi ja Mayhem kiitti siitä tasoittamalla pelin 26-26. Perään Mayhemin puolustus myös terästäytyi syötönkatkoissa, joista vastasivat Matti Partanen ja Pekko Aalto. Peli oli tiukkaa ja puolustus joutui taistelemaan jokaisesta downista, ja neljännet yritykset olivat kriittisiä. Tästä syystä mm. Eemeli Saarijärven maahanlyönti neljännellä yrityksellä antoi hyökkäykselle jälleen mahdollisuuden yrittää maalia. Puolustuksessa myös onnistuttiin säkittämään vastustajan pelinrakentajaa. Neljännes päättyi lukemiin 26-26.

Hyökkäyspelissä Patriots sai ensimmäisen hyökkäysvuoron ja teki pisteet 34-26. Valitettavasti Mayhemin hyökkäysvuorolla Patriots sai interin ja näin ollen peli päättyi tappioon 34-26. Peli oli rankkaa mutta hyökkäyksen koneisto on nyt saatu käyntiin ja ensi viikolla joukkueelta saakin odottaa hyvää jälkeen kotipelissä, jossa jännittävästi vastassa onkin paikallisjoukkue Turku Trojans.

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *