Tuuli kääntyy – Rusko Mayhemille runkosarjassa ensimmäinen voitto

Share this:

Ruskon Kirkonkylän kentällä pelattiin ensimmäistä kertaa paikallisottelu ja vastassa oli aiemmin Vaahteraliigassa vaikuttanut Relico Trojans. Kentällä tuuli jälleen hurjasti, mutta tällä kertaa tuuli kääntyi Mayhemin eduksi ja kotijoukkue otti voiton kotiin hurjin lukemin 38-0. Ottelun ehdoton ”jaardikuningas” oli Andreas Lindo #28, jonka spinnauksille ja nopeille jaloille ei matchia löytynyt.

 

Ottelu polkaistiin käyntiin Relico Trojansin hyökkäysvuorolla, mutta heti toisella yrityksellä Aaro Turjas #2 nappasi pallon ilmasta Mayhemin haltuun. Tämä syötönkatko viimeisteltiin, kun pelinrakentaja Joni Vatanen #5 heitti pallon Henrik Lindströmin #81 kauniisiin käsiin ja hän juoksi pallon maaliin saakka. Nicolas Riquelme #21 viimeisteli maalin lisäpistepotkulla. Neljänneksen aikana nähtiin myös Valtteri Suomisen #59 ja Jani Vartiaisin #99 upea pelinrakentajan säkitys. Neljännes kului loppuun lukemissa 7-0.

Toisella neljänneksellä Henrik Lindström kaunisteli omia statistiikkojaan ja nappasi jälleen kerran pallon ilmasta ja juoksi sen maaliviivan yli. Suorituksen viimeisteli jälleen Nicolas Riquelme lisäpistepotkulla. Myös tällä neljänneksellä pääsi kotiyleisö tuulettamaan hienoa syötönkatkoa Valtteri Suomisen napattua pallon Teemu Thorströmin #22 heitosta. Neljännekseltä siirryttiin puoliajalle lukemissa 14-0.

Puoliajan jälkeen Andreas Lindo pääsi juoksemaan palloa muutenkin kuin vain uusiin yrityksiin. Hän juoksi komeasti maalilinjan yli pallo kainalossaan ja jälleen kerran lisäpisteen päälle potki Nicolas Riquelme. Nici pääsi näyttämään potkutaitojaan myös kenttämaalipotkussa ja hänen onnistumisensa  toi kotijoukkueelle kolme tärkeää pistettä. Viimeiselle neljännekselle lähdettiin tilanteessa 24-0.

Koko ajan komeasti vastaan pistänyt Relico Trojans, joutui kuitenkin viimeisellä neljänneksellä taipumaan lopullisesti, kun Samuli Alppiranta #80 nappasi Vatasen syötön ja juoksi pohjiin asti. Mayhemin viimeisen toucdownin viimeisteli Kristian Kari #26. Nämäkin maalisuoritukset kruunasi Nicolas Riquelmen tarkat lisäpistepotkutmaalit. Viimeinen hyökkäysvuoro jäi Relico Trojansille, ajan kuitenkin ollessa vähissä he ”ottivat polvea” ja näin peli päättyi lukemiin 38-0, kotijoukkueen hyväksi.

Kiitos hienolle yleisölle paikalle saapumisesta ja kovasta kannustuksesta. Seuraavaksi Rusko Mayhem matkaa vieraspeliin Hyvinkäälle. Seuraava kotiottelu pelataan vaihtelun vuoksi Raision Kerttulan kentällä 15.7. yhteispelipäivän merkeissä kera West Coast Phoenixin. Tätä(kään) pelipäivää ei kannata missata, sillä tuolloin on tarjolla tuplasti jefua yhdellä iskulla 😉

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *