Vieraspelit käynnistyivät jähmeästi

Share this:

Sipoossa, Nikkilän kentällä, saatiin nauttia aurinkoisesta kelistä, mutta aurinko tuntui jälleen verottavan Rusko Mayhemin hyökkäyksen puhtia. Puolustus teki töitä upeasti ensimmäisen puoliajan, mutta toisella puoliajalla alkoi kova tahti verottaa voimia, vaikkakin puolustus silti jaksoi taistella loppuun saakka.

 

Ensimmäinen neljännes oli hyvin tasaista peliä, eikä pistesuorituksiakaan syntynyt kuin yksi kappale. Harmillisesti sen potin korjasi kotijoukkue, minkä siivittämänä Sipoo Bulldogs korjasi ensimmäisen neljänneksen pistelukemat 6-0.

 

Toisella neljänneksellä puolustus piti edelleen erittäin tiukasti omaa päätään puhtaana ja sai erityisen hienosti estettyä Sipoo Bulldogsien maalipotkuyrityksen. Tämän perään hyökkäys sai myös koneensa käyntiin ja Tuomo Heinonen #83 koppasi hienosti Joni Vatasen #5 ilmaan sinkoaman heiton ja juoksi se kainalossaan maaliin asti. Harmillisesti lisäpiste epäonnistui, mutta kuparinen oli jo rikottu. Myös vastustaja kartutti pistetiliään vielä toisella neljänneksellä yhdellä maalilla ja onnistuneella lisäpistepelillä. Näin puoliajalle lähdettiin lukemilla 14-6. 

 

Puoliajan jälkeen kolmas neljännes oli jälleen tasaista taistoa puolin ja toisin mutta vain kotijoukkue onnistui pisteiden teossa ja neljännes päättyi lukemiin 20-6.

 

Viimeinen neljännes ja aurinko verotti jo sitten Mayhemin puolustustakin ja vastustaja sai alkuun niin maalin kuin lisäpisteenkin potkusta. Heti perään he myös onnistuivat nappaamaan kenttäpotkun hyvistä asemista ja palauttamaan sen maaliin saakka.  Mutta Rusko Mayhem ei anna periksi. Hyökkäys sisuuntui ja pelasi loppuun loistavan hyökkäysjakson, joka päätyi onnellisesti Kristian Karin #26 hienoon ja ansaittuun juoksuun maaliin asti. Tämä upea suoritus oli Krisun ensimmäinen Touchdown ja se näkyi sekä pelaajan että joukkueen kasvoilta. Valitettavasti lisäpistepotku epäonnistui ja vastustaja nappasi sen maasta ja juoksi sen kanssa itselleen vielä kaksi pistettä lisää. Peli päättyi kotijoukkueen hyväksi 35-12.

 

Rusko Mayhemin parhaaksi pelaajaksi palkittiin seuran arvojen ilmentymä Kristian Kari. Sipoo Buldogsien parhaana pelaajana palkittiin Joel Alanen ja koko pelin arvoikkaimpana pelaajana palkittiin ansaitusti Ville Roitto.

 

Pelissä nähtiin taistelutahtoa ja hyökkäyksenkin koneisto alkoi näyttää jo osaamistaan ja voimaansa. Ensi viikolla Tampereella on varmasti vauhdikkaampi meno myös hyökkäyssuuntaan!

Start a Conversation

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *